Om 23min

Varför 23min.se? Ja, det kommer från 23 minuter vilket i sin tur kommer från ett av mina mest lästa blogginlägg genom tiderna: 23 minuter som gör dig till författare som jag skrev 2010.

Det handlar om hur man kan åstadkomma väldigt mycket genom att göra det dagligen, även med så lite som 23 minuter. Idag försöker jag lägga mer tid än så på mitt skrivande, men samtidigt så finns det i bakhuvudet att tio eller 23 minuter är bättre än ingenting.

När jag bestämde mig för att starta upp det här nyhetsbrevet som jag döpt till Indieförfattaren så hade jag tre alternativ: att lägga det på en subdomän till min författarsajt solvedahlgren.se, att registrera en ny domän eller att använda en domän som jag redan ägde.

Jag valde det sistnämnda och började leta igenom mina domäner och fastnade för den här som jag registrerade när jag vid något tillfälle planerade att skriva en bok på temat, du kan göra vad du vill om du lägger 23 minuter om dagen. Kanske blir den boken också skriven någon dag – även om jag sett att det redan finns en bok med titeln 23 minuter

Just det, jag är Sölve Dahlgren. Författare, entreprenör, journalist och kroniskt kreativ. Det här är bara ännu en i raden av idéer. Hoppas du vill följa min resa, starta din prenumeration idag. Gratis eller något av premiumalternativen.